Registreer voor nieuws

Watersommelier nieuws


Ontvang HTML?

water in een glas

Chaudfontaine

PDF Afdrukken E-mail

Dankzij een uitzonderlijke zuiverheid en evenwichtige minerale samenstelling is het water van Chaudfontaine geschikt voor alle leeftijden.

De eerste levensjaren

De zuigeling heeft een aangepaste voeding nodig waarbij de keuze van het water belangrijk is, zowel voor het klaarmaken van de zuigflessen als voor de moeder die de borst geeft. Het water bevat geen nitraten, heeft een natuurlijk mineraal evenwicht en is bijgevolg een ideale drank voor de baby en het opgroeiend kind.

Water voor de vrouw
Water is de enige drank die onmisbaar is! Calcium is van essentieel belang voor het beendergestel tijdens de groeifase, de versterkingsfase of later (vanaf de menopauze bij de vrouw), wanneer het beendergestel brozer wordt. Chaudfontaine is ook heel geschikt tijdens de zwangerschap.

Leven, bewegen en drinken

Bij mensen met een actieve levensstijl draagt zuiver water bij tot de afscheiding van afvalstoffen, de transpiratie en het behouden van een goede hydratatie. Met zijn verantwoord evenwicht aan mineralen kan Chaudfontaine zonder enige beperking gedronken worden.

Jaar na jaar
Naarmate men ouder wordt, vermindert het dorstgevoel, wat kan leiden tot een slechte hydratatie. Dit kan heel wat gezondheidsproblemen veroorzaken. Chaudfontaine biedt het beste van de natuur voor een optimale hydratatie, een heel leven lang.